Valóság? Show? Valóság Show!

Valóság? Show? Valóság Show!

Valóság? Show? Valóság Show!

Rendkívül erőteljes üzenetet fogadhattak be az érdeklődők egy tavaszias péntek estén a Valóság Show színielőadáson a szigetvári Vigadó Galériáján.

A modernre koreografált darab az amatőr színjátszás eszközeivel állította középpontba Jézus Krisztus evangéliumát, Isten országának örömhírét. A szívbeli meggyőződés, ami a darab szereplőiből áradt, hamar feledtette, hogy nem “igazi” színházban vagyunk. A hangeffektek, a jól időzített zenei bejátszások, a hangalámondás és a digitális technológia megjelenítése életszerűvé tette és tovább fokozta a lényegi üzenetet.

Valóság? Show? Valóság Show!

Az az atmoszféra, amely a mai hétköznapi valóságba ültetett húsbavágó kérdések tolmácsolása során telepedett rá a hallgatóságra, és csalt könnyet mindenki szemébe, Isten felfoghatatlan szeretetének és jóságának atmoszférája volt. Ebben az atmoszférában pedig senkinek nem volt nehéz megszólítania – Király Márk segítségével – a valóságosan létező Mindenhatót, és akik ezt megtették (nem is kevesen) biztosak lehetnek abban, hogy az Örökkévaló meghallgatta őket.

Köszönet és hála illeti Király Márkot és együttműködő csapatát, a produkció létrehozóit, szereplőit, mert olyan darabot alkottak, ami hitelesen viszi el az emberi szívekhez a legfontosabb kérdés misztériumát: be van-e írva a nevem az élet könyvébe?

Lejegyezte,

Baji Tamás”