Ünnepi Flash Mob-ok Wing Singers módra

Ünnepi Flash Mob-ok Wing Singers módra

Ünnepi Flash Mob-ok Wing Singers módra

2017 vége sem telt el a Wing Singers Gospel Choir számára eseménytelenül. Az előző évektől eltérően most nem a POTE Aulához, vagy a Palatinus Hotel Bartók Terméhez hasonló helyen jelent meg a kórus, hanem az utcán, két alkalommal is flash mobbal lepte meg a pécsi lakosokat, a Sztárai Mihály Általános Iskola gyermekkórusával karöltve.

2017. december 21-én 11 órakor a Hősök tere közelében található régi mozi épületénél gyűlt össze a csapat, ahol Páva Zsolt polgármester kérésére és közreműködésével a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálat által szervezett ételosztásra várakozó szükségben levő polgártársaik arcára csaltak mosolyt az ifjú énekesek.

Ünnepi Flash Mob-ok Wing Singers módra

2017 vége sem telt el a Wing Singers Gospel Choir számára eseménytelenül

A több mint ötven fős kórus két nap múlva, 23-án az éppen nyitáshoz készülődő Széchenyi téri karácsonyi vásárnál szerzett örömet az arra sétálóknak. A hideg és a korai időpont ellenére a kisiskolások nagyszerűen helytálltak, dalaikkal betöltve a teret, elvonva a figyelmet az amúgy sok szemet vonzó drón látványától, és biztosítva az ünnepi hangulatot a forralt bort és teát szürcsölő járókelőknek. A két rövid flash mob-ot Kardos Ágnes, a Sztárai Mihály Általános Iskola tanárnője vezényelte le, akinek munkáját ezúton is köszönjük!

A pécsi Hit Gyülekezete ezekkel a rövid műsorokkal kívánt Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet a város minden lakosának.

(Fotók: Horváth Balázs)

Pasitka Ármin beszámolója