Szeszélyes időjárás, eredményes gyűjtés

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Áprilisban nagyon sok helyszínen gyűjtöttünk az egyszázalékos csapattal. Vidéken többek között Barcson, Siklóson és Bonyhádon is voltunk. Pécsett jó pár alkalommal játszóterek környékére mentünk lufikkal, így könnyebb volt megszólítani családos embereket, akik nagyon nyitottak voltak. Többször is voltunk helyi Hiszes étel- és ruhaosztáson. Ilyenkor mindig  jobban átérezzük azt, hogy mennyire hálásnak kell lennünk Istennek, hogy van mibe öltözködnünk, van mit ennünk, és azt is látjuk, hogy nagyon fontosak ezek a szolgálati területek.

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Mielőtt kimentünk volna az utcára a résztvevő aktivistákkal, amikor csak tudtunk, imádkoztunk, ami nem maradt válasz nélkül. Ezt az is bizonyítja, hogy az idő bár sokszor megpróbált megviccelni bennünket,  sok esetben gyűjtés előtt és után esett csak az eső!

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Mindenféle korosztályból és mindkét nemből megszólítottunk embereket, és találkoztunk olyanokkal is, akik ismerik ugyan a gyülekezetet a Vidám Vasárnap adásaiból, és tetszenek nekik az ottani dalok, a prédikáció, de mégis szükségük van arra, hogy személyesen is halljanak Istenről, a gyülekezetről, lehetőségük legyen választ kapni kérdéseikre. Az ilyen alkalmakat sosem hagytuk invitálás nélkül.

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Akik gyakran részt vettek a gyűjtéseken, azok között új barátságok is alakultak.

Az utolsó két hétben is szeretnénk ugyanekkora lendülettel kimenni az utcákra.

Akcióban a pécsi 1%-os csapat

Horváth Máté beszámolója

Mentés