Meghúztuk – a pécsi ifjak egy aktív napja Orfűn

Meghúztuk - a pécsi ifjak egy aktív napja Orfűn

Sárkányhajózás – 2018

Körülbelül 36-an vettünk részt “csapatépítő” tréningen az orfűi tónál. A “kora reggeli” 7 órás gyülekező sem szegte kedvét a lelkesedésnek. A fiatalok aktívan részt vettek a közös imában és Zsoltár olvasásban.

Miután mindenki felébredt, célba vettük Orfűt autókkal és autóbusszal. Külön köszönet Zsufa Andrásnak, aki a résztvevők kiszállítását vállalta, aznapi munkája mellett. Az időjárás igazán ideális volt! Nem volt túl meleg és sehol a “leszakadó ég”. Jó volt megtapasztalni, hogy “egy hajóban evezünk”, ráadásul egységben (ha mindenki húz a maga helyén) gyorsabban elérjük az utazósebességet, ami végül is a győztest a célba juttatja. Utána a nagyobb mozgásigényűek kedvéért – úszás, foci, kosár és társasjáték közben – mindenki kifújhatta magát.

Meghúztuk - a pécsi ifjak egy aktív napja Orfűn

Közös (egyébként finom) ebéd után, Balogh Roland tartott közlekedés biztonsági interaktív előadást. Sok kérdés volt…Majd egy rövid újraélesztési tréning következett – szigorúan csak az Ambu-babán! Hála Istennek az is sikerült. 🙂 Véleményem szerint mindenki nyertese volt ennek a napnak! Jó volt a fiatalokkal közös programon részt venni. Nagyfokú érettségről tettek tanúságot.

Molnár Tihamér beszámolója