Hangulatos kiruccanás Üszögpusztára

Hangulatos kiruccanás Üszögpusztára

Hangulatos kiruccanás Üszögpusztára

Gyönyörű, sarkig kitárt kovácsoltvas kapu invitál bennünket az Üszögi Batthyány Kastély udvarába június 26-án, kedden. A közösségi piknikre érkeztünk a Hit Gyülekezete szervezésében.

Mészáros Pál és Kinga frissen sütött pogácsával fogadta a délutáni programra érkező pécsi ifjakat. A helyszín rövid felfedezését követően három nagy csoportra oszlott a fiatalság, és megkezdődött a nap megalapozása imával és közös bibliaolvasással. Üdítően hatottak a csapat régi, ismerős arcai között újakat is felfedezni.

Hangulatos kiruccanás Üszögpusztára

A tollasütők, a pingpong asztal, a petanque golyók, a csocsóasztal és a röplabda készen várták a pillanatot, hogy végre használatba vegyék őket. A pázsitra leterített pokrócokon a minőségi beszélgetések, a kártyaasztaloknál a felhőtlen szórakozás volt garantált. A mesés Üszögi tavat is meghódíthatta az ifjúság, ahol csodás sétát lehet tenni.

Miután kellően kiéhezett a csapat, a Mészáros házaspár a kastély séfjének aktív közreműködésével különféle grillezett húsokkal és kétféle finom levessel lepte meg a fiatalokat. A többszörös repeta után kis szieszta következett, majd sötétedéskor megkezdődött a délután megkoronázása, a közös dicséret két akusztikus gitár kíséretében.

Hangulatos kiruccanás Üszögpusztára

A friss levegő mindenkit kiszívott, tíz óra körül ért véget a piknik, és mindenki kellemesen fáradtan távozott, alig várva a jövő heti újabb programokat.

Ezúton is köszönjük Mészáros Pál és Kinga, valamint segítőik áldozatos munkáját, szíves vendéglátását, és a kastély rendelkezésre bocsátását. Isten gazdag áldását kívánjuk az életetekre!

Ha többet szeretnél megtudni a közösségi piknik helyszínéről, látogass el a szálló, étterem és rendezvényközpont honlapjára! http://uszogikastely.hu/

(Fotók: Baji Blanka)

Pasitka Janina beszámolója