Éger-völgyben jártunk 2.0

Éger-völgyben jártunk 2.0

A pécsi Hit Gyülekezete ifjúsága jó hangulatú túrát tett az Éger-völgyön át az Éger-tetőre

Közel hatvan fős vidám csapat indult útnak április 28-án az uránvárosi buszvégállomásról a barátságos reggeli időben. Az Éger-völgyön átvezető másfél órás sétát követően érkezett meg a társaság a napsütötte Éger-tetőre.

Egy rövid pihenő után négy csoportra oszlottunk. Imával és Igeolvasással indult a közösségi nap, melynek báját a természet közelsége és a különösen kellemes időjárás csak fokozta.

Éger-völgyben jártunk 2.0

Az ebéd eddigre már javában jóízűen rotyogott a bográcsban, néhány, a fejét korán reggel krumplipucolásra adó delikvensnek köszönhetőn. A fiatalok annak érdekében, hogy még jobban essen az étel, a szellemi tornát követően sporttal ütötték el az időt. Foci, röpi, lábtenisz és frizbi mellett egyéb mozgási lehetőségek is adódtak. Az ifjakat azonban leginkább a méta hozta össze. A játékban részt vevő két csapat tagjai jókedélyűen küzdöttek a győzelemért, miközben ügyelniük kellett, hogy a fejük felett legyeskedő drón ne essen áldozatául a magasan ívelő labdáknak.

Éger-völgyben jártunk 2.0

Elszántságban egyesek odáig merészkedtek, hogy egy gitárt is felcipeltek a kirándulás színhelyére, mely hangszer inspiratíve hatott, így hát készült egy dal a remek délután margójára. Reméljük, hamarosan ismét hasonlóan klassz programokra kerülhet majd sor.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni Dezső Lászlónak az ínycsiklandó bográcsban főtt paprikás krumpliért, köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették ezt a fantasztikus túrát, valamint mindazoknak, akik a maguk részét hozzátették a program sikeréhez!

Éger-völgyben jártunk 2.0

(Fotók: Horváth Kristóf)

Pasitka Janina beszámolója