Az önkielégítés legyőzése Jézus Krisztus ereje által

Az önkielégítés legyőzése

Az önkielégítés legyőzése Jézus Krisztus ereje által

Ha sikeres keresztény akarsz lenni, le kell győznöd a szexuális bűnöket. Sok embert ismerek, akiknek ez sikerült. Ők a Győztesek. Sokan még a frontvonalon vannak. Még nem sikerült fölé kerekedni ennek a szörnynek, de gyűlölik és őszintén küzdenek vele. Ők a Harcosok. De olyanokról is tudok, akik feladták a harcot. Elegük lett a sok bukásból és a szégyenből. Nem akarnak többet kínlódni, gyötrődni. Ők a Legyőzöttek. 

A KEGYETLEN ÁTVERÉS

De vigyázz, mert a Sátán sosem csak egy kis játékra hív. A célja bántani téged és tönkretenni az életed. A célja elszakítani Istentől és megölni.

A pornó és az önkielégítés az Ördög eszközei.

A szép testek mögött ott az iszonyatos gonoszság és a méreg, amely észrevétlenül kezd el hatni rád. A Gonosz sosem a csúnyán és az undorítón keresztül kísért. Az Istentől kapott szépséget használja, hogy vágyat keltsen fel benned az iránt, ami nem a tiéd.

EZ NEM SZERELEM

Ebben a vágyban nincs semmi szeretet. Ez egy romlott és kényszerítő vágy, ami egy pusztító erő. Az igazi szeretet a másik embernek jót akar és tud várni. Az igazi szeret önfeláldozó – a másik érdekeit a sajátja elé helyezi. Amikor egy férfi romlott vágyból szerez meg egy női testet, utána a személyt magát úgy köpi ki, mint egy rohadó ételt. Ez pedig iszonyú szenvedést és sérelmeket hoz létre, mindkét oldalon.

A nőket nem azért találta ki Isten, hogy a te romlott és kényszerítő vágyaidat elégítsd ki rajtuk.

Ezzel megcsúfolod Isten teremtményét, az embert. A szex tiszta és szép és jó dolog – elkötelezett házassági kapcsolaton belül. Azon kívül viszont pusztító, mocskos és kegyetlen.

MEG KELL GYŰLÖLNÖD


Szeretted az igazságot és gyűlölted a gonoszságot… (Zsidó 1:9)


Az egyik kulcsa a szabadulásnak, hogy nagyon őszintén, a szívedből meg kell gyűlölnöd ezeket a bűnöket. Amíg a pornó felé elnéző és engedékeny vagy, addig nincs belőle szabadulás. A pornó rengeteg ember korai halálát okozza. Szervesen kapcsolódik az emberkereskedelemhez.  Minden kattintásod erősíti a keresletet. Minden kattintással támogatod a rendszert. Ez a rendszer kisgyermekeket szakít ki a családjaikból, bedrogozza és megrontja őket, majd szexrabszolgaként használja, amíg friss húsként eladhatóak. Utána elhasznált rongyként dobják el őket. A pornóipar futószalagon gyártja az elkárhozó lelkeket.

EL AKARJÁK VENNI TŐLED AZ IGAZIT

Ha szexfüggő maradsz, boldogtalan ember leszel. Ne legyenek illúzióid. Ebbe a mocskos barlangba csak befelé vezetnek lábnyomok. A Sátán célja ezzel az, hogy megfosszon az örömtől, az elégedettségtől, a boldogságtól. Pedig micsoda élet vár rád az Úrban! Szabadság, növekedés, és igazi öröm! Hűséges és szerető társ. Kristálytiszta tekintet és őszinte kapcsolatok.

A döntés egyes egyedül a tiéd!

Testvérem, Barátom! Ne várj ezzel.  Még ma kezd el te is utálni azt, ami Isten előtt utálatos.

Pátkai Mihály írása

FORRÁS: PÁTKAI MIHÁLY FACEBOOK OLDALA