Az egyszázalékos csapat eddigi legsikeresebb hete

Az egyszázalékos csapat eddigi legsikeresebb hete

Remek hetet zárt a pécsi egyszázalékos csapat

Március második hetében nagyon jól alakultak a pécsi utcai egyszázalékos gyűjtések. A héten több alkalommal is kimentünk különböző helyszínekre. Ezúttal hála Istennek az időjárás is kedvezett nekünk. Voltunk az Egyetemvárosban, a Kossuth téren és környékén, illetve szombaton Kertvárosban. Az akciók során több tucat felajánlást sikerült gyűjtenünk. Ezúttal is köszönünk minden háttérmunkát, imatámogatást! Ezekre nagy szükségünk van.

Valamennyien el tudjuk mondani, akik voltunk kint gyűjtésen, hogy egy-egy ilyen alkalom után sokkal bátrabbak vagyunk, könnyebben fel tudjuk vállalni a hitünket.

Nem egyszer fordult elő, hogy a felajánlásgyűjtés átváltozott evangelizációvá. Az emberek általában nagyon nyitottak Isten iránt. Még egy kisportolt, huszonéves srácnak is könnybe tud lábadni a szeme, amikor azt hallja, hogy: “Isten szeret téged, neki a Te életeddel is van célja“.

Olyan emberrel is találkoztunk, aki teljes mértékben elhatárolódott tőlünk, amikor megtudta, hogy a Hit Gyülekezetétől jöttünk. Azonban néhány perc beszélgetés után látszott rajta, hogy több éves, évtizedes előítéletek dőltek le benne.

A héten mindannyian rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, és hisszük, hogy a szolgálatunk által sok-sok emberhez eljut az evangélium üzenete. Aki nem tud jönni gyűjtésekre, azoktól azt szeretnénk kérni, hogy imáikkal támogassanak minket. Köszönjük!

A bizonyságok frissítő hatással vannak a csapatra, ezen a héten újult erővel vágunk neki a gyűjtésnek!

Horváth Máté beszámolója