Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Kellemes őszi napfény, jó hangulat és finom ételek. Minden adott volt a szeptember 9-ére meghirdetett nyugdíjas piknikhez. Az idősebb korosztálynak szervezett rendezvény 40 főt vonzott.

A szervezők zenés műsorral és interaktív játékokkal készültek a találkozóra, melyen a résztvevők hol a meghatottságtól, hol pedig az önfeledt nevetéstől törölgették a könnyeiket.

Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Elsőként rég nem hallott dicséretek éneklésével kezdődött a közösségépítés. Ezután 6 zeneiskolai növendék hangszeres előadása következett, ami nagy sikert aratott a jelenlévő nagyszülő-korú hallgatóság körében. Fellépők: Márki Lili, Márki Anita, Tokodi Virág, Kukai Dorka, Tokodi Illés és Ignácz Vivien.

A zeneiskolások után Pesti Anna és Borhídi Zsuzsi néni vettek bátorságot, és mondták el életbizonyságukat társaiknak.

Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Ekkorra már elkészült a bográcsban a finom ebéd, amit a Bodonovics és a Kuti házaspár jóvoltából élvezhetett a közösség.

Az ebéd elfogyasztása után jött az a meglepetés, amire még a szervezők sem számítottak. Egy szemfüles unoka ötletének köszönhetően ugyanis, a közelben énekpróbát tartó Wing Singers goszpel kórus ugrott be néhány dal erejéig, amitől a nap igazán „Happy Day” lett. (Köszönjük Hanna!)

Ilyen volt az első nyugdíjas piknik

Némi sütemény és habos kávé után még hátra volt a nagy Activity party, ami pillanatok alatt vidám szórakozást eredményezett. Így történt, hogy önfeledt nevetéssel zárult az első nyugdíjas piknik.

Novemberben folytatjuk…

A nyugdíjas piknikről készült fotógalériát az alábbi linkre kattintva tekintheti meg: http://pecs.hit.hu/galeria/

Szilágyi Tímea beszámolója